Šport > Nogomet
17 ogledov

Tudi Udinese se zanima za Krhina

Žurnal24 main
Ob Palermu in Napoliju naj bi se v boj za storitve mladega slovenskega reprezentanta Reneja Krhina vmešal tudi Udinese, kjer že igra njegov reprezentančni soigralec Samir Handanović.

Ni skrivnost, da je Rene Krhin eden od najbolj nadarjenih slovenskih nogometašev. Prav tako pa ni skrivnost, da se za mladeniča zanimajo številni italijanski klubi, ki si ga želijo pripeljati v svoje vrste. Naslednji v vrsti naj bi bil videmski Udinese. Pred klubom Samirja Handanovića pa so zanimanje za odličnega vezista, ki se mu po žilah pretaka slovenska kri, pokazali tudi pri Palermu in Napoliju. Krhin v zadnji sezoni pri Interju pod vodstvom Joséja Mourinha ni dobival veliko priložnosti. Nič bolje pa verjetno ne bo niti v naslednji sezoni. Zato se zdi možnost odhoda Krhina iz San Sira zelo verjetna. Mladi nogometaš iz Jakobskega Dola trenutno pač potrebuje čim več igralnega časa, na katerega pa pri milanskem velikanu ne more računati. Udinese naj bi bil pripravljen za Krhina plačati 3,5 milijona evrov. Vendar pa se poraja vprašanje, kako se bodo odločili pri Interju, ki se tako velikemu talentu verjetno ne bo želel odpovedati le za nekaj milijonov. Zaradi tega je najbolj verjetna možnost, da bo Krhin odšel na posojo. Kam, pa še ni znano.

Rene je sicer v nedeljo skupaj z drugimi člani slovenske nogometne reprezentance poletel proti Južnoafriški republiki, kjer so bo 11. junija začelo svetovno prvenstvo. Slovensko izbrano vrsto prvo srečanje čaka 13. junija ob 13.30 proti Alžiriji.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.