Šport > Nogomet
14 ogledov

Tudi uprava Galaxyja nad Beckhama

David Beckham v Los Angelesu ni več zaželen. Žurnal24 main
David Beckham se ni znašel le pod plazom kritik in groženj navijačev LA Galaxyja, pač pa je po angleškem nogometašu udarila še uprava kluba iz Kalifornije.

Prvi letošnji prihod Davida Beckhama na nogometne zelenice v dresu LA Galaxyja so navijači pospremili s transparenti, naperjenimi proti Becksu, saj mu zamerijo, da je lansko sezono na vsak način želel igrati v Milanu in to tudi storil. Še pred kratkim ljubljenec ameriškega občinstva je zaradi vzporednega igranja za dva kluba postal najbolj nezaželena oseba v Los Angelesu.

Navijači so ga pričakali s transparenti, na katerih je pisalo: "Prevarant, pojdi domov!" Beckham, ki ga hitro prizadenejo takšne poteze, jim ni ostal dolžan. Na pripravljalni tekmi z Milanom je celo preskočil ogrado in želel fizično obračunati z enim izmed navijačev, ki je prvi želel steči na zelenico, a so mu to preprečili varnostniki. Becks je kasneje dejal, da se je z navijačem želel le rokovati, a je uprava kluba zaradi incidenta že ostro kritizirala njegovo potezo. Trener Bruce Arena je bil mirnejši, vendar se je z njegovih ustnic dalo razbrati, da ni ravno vesel. Navijaču, ki je želel napasti Beckhama, je navijaška skupina Galaxyja LA Riot Squad dosmrtno prepovedala vstop na stadion.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.