Šport > Nogomet
27 ogledov

Tumor bo kmalu preteklost

Eric Abidal že odšteva dneve do vrnitve na nogometno igrišče. (Foto: EPA) Žurnal24 main
Eric Abidal po operaciji tumorja na jetrih odlično okreva. "Okrevanje po operaciji je dobro, vse gre po napovedih, brez kakršnih koli zapletov," so zapisali na uradni spletni strani Barcelone.

Francoski reprezentančni branilec in zvezdnik katalonskega nogometnega velikana Barcelone Eric Abidal po operaciji tumorja na jetrih dobro okreva, v sredo zvečer so mu zdravniki prižgali zeleno luč, da lahko zapusti bolnišnico in okrevanje nadaljuje doma. Čez štiri tedne pa naj bi lahko začel nabirati kondicijo, so zapisali na spletni strani Barce.

"Igralec je v sredo zvečer zapustil bolnišnico in počiva v domačem okolju. Okrevanje po operaciji je dobro, vse gre po napovedih, brez kakršnih koli zapletov. Čaka ga še mesec dni počitka, nato pa bo že lahko začel delati vaje za moč, preden se bo na treningih pridružil moštvu," je sporočila zdravniška ekipa katalonskega kluba.

Enaintridesetletnik, ki je član Blaugrane od leta 2007, je bil 17. marca operiran, potem ko so zdravniki na rutinskem pregledu odkrili, da ima tumor na jetrih.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.