Šport > Nogomet
17 ogledov

Udarec Realu: Marcelo "out" tri mesece

Marcelo Pepe Real Madrid Manchester City Liga prvakov EPA
Real Madrid bo moral na naslednji ligaški tekmi proti Celti de Vigu morda igrati brez pravega levega bočnega branilca, saj si je Brazilec Marcelo na treningu reprezentance poškodoval stopalo, kar naj bi ga z zelenic oddaljilo za kar tri mesece.

S poškodbo aduktorja je zadnjo tekmo reprezentance namreč zapustil tudi Portugalec Fábio Coentrão, ki je že odpadel za naslednji obračun s Severno Irsko, veliko huje pa jo je odnesel Marcelo, letos nesporno prvi levi bočni branilec Reala Madrida.

Brazilca so med pripravami na prijateljsko tekmo z Japonsko v Vroclavu odnesli z igrišča, Brazilska nogometne zveza (CBF) pa je že potrdila, da si je zlomil eno izmed nartnih kosti desnega stopala, predviden rok okrevanja pa je tri mesece. Izključena ni niti operacija.

Marcelo je že dobil dovoljenje za odhod v Madrid, kjer bo poškodbo celil v družbi zdravnikov kluba. "Kmalu se bom vrnil. Še veliko časa je do pokala konfederacij in upam, da bom sodeloval na njem," je sporočil.

Ob poškodbi Coentrãa, katere resnost še ni znana, bi moral proti Celti na sobotni ligaški tekmi na levem boku obrambe igrati Álvaro Arbeloa, na desnem pa Michael Essien. Ena izmed možnosti je tudi Sergio Ramos, ki bi ga v osrčju obrambe kot že nekajkrat letos nadomeščal Raphaël Varane.

Komentarjev 1
  • bober123 18:35 15.oktober 2012.

    Vaš komentar smo izbrisali, ker ni bil v skladu s Kodeksom komentiranja. Uredništvo zurnal24.si