Šport > Nogomet
23 ogledov

Udinese: Handanović ni na prodaj!

Samir Handanović Reuters
Tudi to poletje se veliko govori o odhodu Samirja Handanovića iz Udineseja, a zdi se, da bo kapetan slovenske reprezentance tudi tokrat ostal v Vidmu, kjer odločno zatrjujejo, da eden najboljših vratarjev na stari celini ni na prodaj. Roberta Korena snubijo pri Readingu.

Samir Handanović je v letošnji sezoni Serie A v vratih Udineseja še enkrat več dokazal, da spada med najboljše vratarje na stari celini. Udinese je tudi po zaslugi njegovih odličnih predstav na koncu sezone osvojil izjemno tretje mesto in se še drugo leto zapored uvrstil v kvalifikacije za Ligo prvakov. A mnogi so bili mnenja, da bodo Videmčani dodatne boje za uvrstitev v najelitnejše evropsko klubsko tekmovanje začeli brez Handanovića v vratih. Razlog naj bi se seveda skrival v prestopu enega od evropskih velikanov, toda zdi se, da bo Sarma vendarle tudi naslednjo sezono preživel blizu slovenske meje. "Handanović bo ostal, kjer je. Udinese se bo naslednjo sezono udejstvoval na treh frontah, tako da potrebuje odlično ekipo na vseh položajih. Igralcev ne bo prodajal, ampak se bo poskušal še okrepiti," je dejal svetovalec videmskega kluba pri prestopih Stefano Antonelli in tako zavrnil številne govorice o prestopu Handanovića k Interju in Tottenhamu oziroma h kakšnemu drugemu klubu v eni od najmočnejših evropskih lig.

Videmčane bosta sicer verjetno zapustila Mauricio Isla in Kwadwo Asamoah, ki naj bi prestopila k Juventusu. Klub bi utegnil zapustiti še kakšen nogometaš, očitno pa med njimi ne bo enega najboljših slovenskih nogometašev v zadnjih letih.

Korena snubijo pri Readingu

Angleški spletni portal mirror.co piše, da naj bi se za usluge nekdanjega kapetana slovenske reprezentance Roberta Korena zelo resno zanimali pri angleškem Readingu, ki bo drugo leto znova nastopal v Premier League. Korošec je trenutno na plačnilnem seznamu Hull Cityja, za katerega je v lanski sezoni v drugi angleški ligi zabil deset zadetkov. Klub iz Premier League naj bi bil za usluge 31-letnega Korena pripravljen odšteti 750 tisoč funtov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.