Šport > Nogomet
17 ogledov

Uefa Mourinha že vzela "pod lupo"

José Mourinho lahko bržkone pričakuje sankcije Uefe. (Foto: EPA) Žurnal24 main
Po pričakovanjih je Evropska nogometna zveza pod drobnogled že vzela izjave Joséja Mourinha, ki jih je izrekel po porazu njegovega Reala v prvi tekmi polfinala Lige prvakov proti Barceloni.

Evropska nogometna zveza (Uefa) je proti trenerju madridskega Reala Joséju Mourinhu sprožila disciplinski postopek, potem ko je Portugalec po sredinem porazu v prvi tekmi polfinala Lige prvakov proti Barceloni (0:2) kritiziral delo sodnikov in si zaradi svojih izpadov med tekmo prislužil tudi predčasno pot na tribune.

Že petič zapored je moštvo, ki ga vodi Mourinho in je igralo proti Barceloni, tekmo končalo z igralcem manj. Portugalski trener je tekmo končal predčasno, saj je glavni sodnik Wolfgang Stark v 61. minuti izključil Portugalca Pepeja, Mourinho pa je začel s protesti. Po tekmi je Portugalec dejal, da Uefa ščiti Barcelono, katalonski klub pa pod vodstvom Guardiole Lige prvakov še ni osvojil pošteno.

Uefa je že napovedala, da bo pod drobnogled vzela vse Portugalčeve izjave, med drugimi tudi tisto, v kateri Barcelono obtožuje, da je deležna boljšega sojenja zaradi tega, kjer je eden glavnih pokroviteljev kluba človekoljubna organizacija Unicef.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.