Šport > Nogomet
60 ogledov

Ugasnil še zadnji žarek upanja

De Gea Manchester United Bayern Liga prvakov Reuters
Manchester United se na vse pretege trudi Davida de Geo zadržati na Old Traffordu, a selitev španskega vratarja postaja neizbežna.

Z odhodom Ikerja Casillasa je v španski prestolnici vse pripravljeno za prihod Davida de Gee, česar se zavedajo tudi uslužbenci na Old Traffordu.

''Škoda da odhaja,'' je za španske medije fatalistično dejal uslužbenec na stadionu rdečih vragov. ''On je super fant in eden najboljših vratarjev na svetu. Španec je in ko se mu je ponudila priložnost pri Realu, nismo mogli prav veliko narediti,'' je dodal.

United je poskušal svojega najboljšega nogometaša lanske sezoni prepričati z novo pogodbo, ki jo je 24-letnik zavrnil, nato pa so se odločili za drugačen prestop. Ceno nogometaša bodo poskušali dvigniti na raven, ki bi Real odvrnila od nakupa. A De Gei, piše španska Marca, je usojeno postati član kraljevega kluba, česar se zavedajo tudi v Manchestru.

Navijači angleškega prvoligaša, ki so se prav tako že sprijaznili z dejstvom, da Španec ne bo ostal na Otoku, upajo, da bo Louisu van Gaalu uspelo v Manchester pripeljati Sergia Ramosa, s čimer bi ublažili odhod enega največjih zvezdnikov ekipe.

''Bomo videli, če nam ga bo uspelo zamenjati za Sergia Ramosa,'' je povedal navijač, ki si je v klubski trgovini ogledoval dres španskega vratarja. ''Dejstvo, da Casillas zapušča Real, je ugasnilo vse upe, da bi De Gea ostal. Vse se ujema,'' je dodal razočarani podpornik rdečih vragov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.