Šport > Nogomet
24 ogledov

Umrl 45 minut po obisku rdečih vragov

navijač man utd young rashfor lingaard Facebook
Nogometaši Manchester Uniteda so na domu obiskali dolgoletnega navijača, ki je manj kot uro po njihovem obisku izgubil boj z zahrbtno boleznijo.

Rdeči vragi so se odzvali povabilu Kayleigh Lawler, ki je na družabnem omrežju delila poslednjo željo njenega dedka Paddy Lawlerja, zvestega navijača nogometnega kluba Manchester United.

Lawler, ki je bolehal za rakom prostate, si je zaželel, da bi pred smrtjo spoznal nekaj članov njegovega najljubšega kluba. Vnukinja je zato na Facebooku objavila zapis, ki je nemudoma postal viralen.

''Prosim vse, da delite in pomagate dobiti nekaj nogometašev Manchester Uniteda, da bi obiskali mojega dedka,'' je zapisala Kayleigh in dodala, da se je s prošnjo že obrnila na fundacijo MUFC, vendar ni dobila nobenega odgovora.

Objava je dobila več kot 1000 delitev, povsem po naključju pa jo je opazil bratranec Jesseja Lingarda.

Povabilu so se odzvali Marcus Rashford, Ashley Young, Timothy Fosu-Mensah in Lingard. Zvezdniki Uniteda so se družili z navijačem in posneli nekaj fotografij.

Komaj 45 minut po njihovem odhodu, pa je Paddy izgubil poslednjo življenjsko bitko. Njegova vnukinja se je nogometašem zahvalila z naslednjimi besedami. ''Super fantje, vsi štirje. Hvala vsem, ki ste pomagali. Prepričana sem, da je moj dedek presrečen.''

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.