Šport > Nogomet
24 ogledov

Umrl mlad nogometaš Lendave

žoga EPA
V 18. letu je umrl Aleš Antolin, eden najbolj prizadevnih nogometašev mladinske ekipe lendavske Nafte. "Bil je zelo priden, delaven. Imel je močno voljo do nogometa," je dejal njihov športni direktor.
Bil je zelo priden, delaven. Imel je močno voljo do nogometa.
Marjan Dominko

V 18. letu je umrl Aleš Antolin, eden najbolj prizadevnih nogometašev mladinske ekipe Nafte. Antolin je v torek še redno vadil s soigralci. Naslednji dan je trenerja Daria Utrošo obvestil, da bo zaradi bolečin v prsih manjkal na vadbi, le dan kasneje pa je umrl. Iz bolnišnice so sporočili, da ni umrl zaradi težav s srcem, temveč zaradi bakterije meningokok.

"Bil je zelo priden, delaven. Imel je močno voljo do nogometa. S soigralci se je dobro razumel. Bili so dobra klapa. To je res velika izguba. Bil je zelo dober v mladinski ekipi," nam je pripovedoval športni direktor kluba Marjan Dominko. "Mladinska ekipa je imela za ta konec tedna dogovorjeno tekmo v Mariboru, a smo jo odpovedali. Tekma prve ekipe pa se bo odigrala z velikim obžalovanjem." Športna Lendava je zavita v črno in žaluje za mladim Odrančanom. "Iskreno sožalje njegovi družini in prijateljem," v imenu kluba sporoča Dominko.