Šport > Nogomet
26 ogledov

United že zbira denar za poletne nakupe

Paris Saint-Germain PSG Olympiacos Olympiakos Liga prvakov Cavani EPA
Vse kaže, da bo Manchester United za prenovitev igralskega kadra v prestopnem roku namenil kopico denarja.

Sezone v angleški prvi ligi pe ni konec, vodstvo aktualnega prvaka Manchester Uniteda pa svoje poglede že usmerja v prihodnost. Po eni najslabših sezon v zadnjih desetletjih, ko se zdi, da bodo moda ostali celo brez evropskega tekmovanja, bodo pred prihodnjo sezono storili številne spremembe, predvsem kar se tiče igralskega kadra, za okrepitev katerega bodo namenili precejšno količino denarja.

Že dalj časa se govori o prestopu mladega Southamptonovega branilca Luka Shawa, za katerega bodo na Old Traffordu po nekaterih poročilih odšteli 30 milijonov britanskih funtov. Čeprav je ta cena kar visoka, pa bodo za najbolj zvenečo ime na svojem spisku želja morali odšteti vsaj dvakrat več. Vsaj 60 milijonov funtov bo namreč potrebnih, če želijo uspeti v nameri, da iz vrst PSG-ja izvabijo Edinsona Cavanija.

Urugvajec je v Pariz prišel šele pred letošnjo sezono, ko je francoski prvak zanj Napoliju odštel dobrih 52 milijonov funtov. Ob tem je potrebno upoštevati tudi dejstvo, da bo po koncu sezone v klub prišel novi trener, ki bo imel lastne spisek želja, prav tako pa se že dolgo govori o nujnih spremembah v zvezni vrsti. Vsekakor se obeta Unitedu temeljita in draga prenova, da bi se izognili ponovitvi letošnje presenetljivo slabe sezone. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.