Šport > Nogomet
9 ogledov

UO Crvene zvezde spet o usodi Stojanovića

stojanović Nogometna reprezentanca v Stožicah Boštjan Tacol
Na ponedeljkovem rednem zasedanju upravnega odbora Crvene zvezde bo ena od glavnih tem spet slovenski trener Slaviša Stojanović.

Crvena zvezda se je na nedeljski ligaški tekmi vnovič osramotila; tokrat jo je v gosteh premagal Čukarički (2:0) in moštvu Slaviše Stojanovića prizadejal že tretji poraz v prvih osmih krogih srbskega prvenstva.

Stojanovićeva glava je na rdeče-belem tnalu že dlje, nekdanji selektor slovenske reprezentance pa je preživel nedavni sestanek vodilnih po porazu proti Voždovcu, ko so morali nogometaši razjarjenim navijačem tudi predati drese.

Stojanović: Takšne napake niti pri pionirjih

Na ponedeljkovem sestanku upravnega odbora (ob 18. uri na Marakani) naj bi bila ena od tem tudi trenerjevo delo oziroma njegova odgovornost za krizo, v kateri je trenutno beograjski klub. Crvena zvezda je trenutno na petem mestu prvenstva in ima štiri točke zaostanka za vodilnima Partizanom in Čukaričkim.

"Čukarički je imel srce, željo, disciplino, odgovornost in na koncu koncev tudi znanje, da je izkoristil priložnosti, ki smo mu jih ponudili," je sinoči po porazu dejal Stojanović in dodal, da je nesprejemljivo, da se iz tekme v tekmo pri Crveni zvezdi pojavljajo iste napake v igri.

"Kakršnokoli kombinacijo sestavim na položajih osrednjih branilcev, vedno kdo naredi napako, ki nas drago stane. Nikoli nisem tarnal, to je to, kar imamo, pa vendar se takšne napake ne bi smele dogajati niti na pionirski, kaj šele na tej ravni," je dejal slovenski trener in dodal, da bo sam zahteval sestanek s klubsko upravo, da se vsi skupaj resno pogovorijo in ugotovijo, kako naprej.

Komentarjev 1