Šport > Nogomet
21 ogledov

''Upam, da tvoja ekipa vedno izgubi''

ronaldo zidane EPA
Upokojeni brazilski nogometaš Ronaldo je vrnil udarec Alexu Fergusonu, ker ga je pred tekmo med Manchester Unitedom in Real Madridom označil za debelega. Nekdanji zvezdnik belega baleta meni, da so bile besede škotskega stratega nespoštljive, zato si je poraz zaslužil.

Ronaldo, nekdanji napadalec Real Madrida, se je odzval na besede Alexa Fergusona, ki je pred povratno tekmo osmine finala Lige prvakov spregovoril o teži nekoč enega najboljših nogometašev na svetu. Alfa in omega rdečih vragov je na tiskovni konferenci pred spopadom velikanov primerjal oba Ronalda - ''pravega'' in Cristiana. ''Če primerjam Cristiana z debelim, tistim starim, je Cristiano boljši. On je izvrsten atlet. Nikoli ne manjka na tekmi in fizično je odlično pripravljen. Ima dve dobri nogi, tempo, dober je v zraku,'' je svojega nekdanjega varovanca pohvalil trener Uniteda.

Brazilec, ki je leta 2003 v dresu Reala na Old Traffordu zabil hat-trick, Fergusonu ni ostal dolžan. ''Real ga je utišal namesto mene. Moral bi mi izkazati več spoštovanja. To ni bilo nekaj, kar pritiče oznaki 'Sir'. Profesionalec s toliko let izkušenj ne bi smel biti tako nespoštljiv,'' se je jezil Ronaldo.

Nekdanji vrhunski nogometaš, ki je poleg Reala igral še za PSV, Barcelono, Milan in Inter, je za konec dodal: ''Ničesar več mu nimam povedati, razen da upam, da njegova ekipa vedno izgubi.''

Komentarjev 1
  • bojovi 21:05 08.marec 2013.

    Vauuu precenjeni Ronaldo se dela pametnega. Kako pa bomo zdaj spali.