Šport > Nogomet
23 ogledov

"Upam in verjamem, da so le govorice"

Žurnal24 main
Nemška televizija ARD poroča, da naj bi bilo prvo srečanje kvalifikacij za Evropsko ligo med Olimpijo in Širokim Brijegom nameščeno. Športni direktor zmajev Simon Sešlar: "O tem sem izvedel iz medijev."

Po poročanju nemške televizije ARD naj bi obstajal sum, da je bila prva tekma kvalifikacij za Evropsko ligo med Olimpijo in Širokim Brijegom nameščena. Olimpija jo je sicer izgubila z 0:2. Na azijskem trgu naj bi bilo na zmago kluba iz Bosne in Hercegovine skupno vplačanih kar štiri milijone evrov.

"Tudi sam sem o tem izvedel po naši tekmi od medijev. Kar se mene tiče, na naših dvobojih s Širokim ni bilo nič sumljivega. Zadnje čase se v javnosti pojavlja ogromno tovrstnih stvari, ampak navsezadnje je največkrat vse ostalo pri govoricah, nič ni dokazanega. Za obsojanje je prezgodaj. Še vedno upam in verjamem, da so to le govorice. S čim podobnim se ni nihče obrnil na nas," je pisanje Nemcev pospremil športni direktor Olimpije Simon Sešlar.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.