Šport > Nogomet
17 ogledov

''Upamo na Ligo prvakov, ligo in pokal''

Ronaldo Casillas Real Madrid Real Sociedad Liga BBVA Španija liga prvenstvo EPA
Vratar Reala Iker Casillas je prepričan, da ni nobenega dvoma o tem, kdo je trenutno najboljši nogometaš na svetu. Španec se zato nadeja uspešne sezone, kar zadeva največje klubske lovorike.

Španski vratar Iker Casillas se je v sodelovanju z madridsko policijo udeležil kampanje proti vrstniškemu nasilju v šolah. Legendarni čuvaj mreže je priložnost izkoristil za hvalo na račun Cristiana Ronalda.

''Samo en nogometaš je daleč pred vsemi ostalimi. V odlični formi je in zasluži si vso hvalo. Ta nogometaš je Cristiano Ronaldo. Mislim, da o tem ni nobenega dvoma, saj to dokazuje iz tekme v tekmo. To je dobro za Real, saj upamo, da bomo z njegovo pomočjo uresničili cilje v letošnji sezoni,'' je povedal Casillas.

Ni skrivnost, da si Real v prvi vrsti želi osvojiti jubilejni deseti naslov v Ligi prvakov. ''Delamo na tem. Treniramo za to, vendar ne smemo izgubiti glave. Čeprav nas v tem trenutku hvalijo, te lahko to hitro uspava. Nadaljevati moramo v enakem ritmu in počakati do konca sezone. To je mlada, ambiciozna ekipa. Upam, da nam uspe osvojiti evropski pokal, na katerega čakamo že 11 let, ligo in, zakaj pa ne, tudi pokal,'' je še povedal španski čuvaj mreže.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.