Šport > Nogomet
13 ogledov

Uradno: Leonardo v Interju!

Leonardo, ko je še poveljeval mestnemu tekmecu Interja. (Foto: Reuters) Žurnal24 main
Kar se je že dolgo časa naglas šušljalo, je sedaj postalo tudi uradno. Rafaela Beniteza je na Interjevem stolčku nadomestil brazilski trener Leonardo, poroča portal calciomercato.com.

Leonardo, ki je v preteklosti vodil glavnega mestnega rivala AC Milan, bo tako v prihodnjih dneh začel delo pri aktualnih italijanskih, evropskih in svetovnih prvakih, potem ko so se pri Interju pred dnevi razšli s španskim trenerjem Rafaelom Benitezom, ki ni dosegal pričakovanih rezultatov. Inter je (resda z dvema tekmama manj) v italijanskem prvenstvu šele na sedmem mestu, tudi predstave Milančanov v Ligi pravkov so bile sila skromne.

 

41-letnik je tako v petek popoldne dobil lepo božično darilo – pogodbo do konca junija 2012, ki naj bi mu neuradno, tako gazzetta.it, navrgla 2,5 milijona evrov na sezono. Predstavitev Leonarda v klubu naj bi prišla na vrsto v prihodnjih dnevih. Leonardo bo prvič vodil svoje novo moštvo 6. januarja, ko se bo Inter v Serie A pomeril z Napolijem

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.