Šport > Nogomet
22 ogledov

Urugvaj: "Velika ponudba Barçe za Forlána!"

inter napoli forlan EPA
Urugvajski dnevnik La Nacion poroča, da bo Inter Milan od Barcelone dobil "neizogibno" in "veliko" ponudbo za svojega napadalca Diega Forlána, ki si ga Josep Guardiola želi kot menjavo za več mesecev odsotnega Davida Villo.

Diego Forlán je bil že v preteklosti na seznamu želja tako Josepa Guardiole kot tudi drugih trenerjev Barcelone, a je urugvajski reprezentant iz Villarreala najprej prestopil v Atlético Madrid, nato pa odšel k milanskemu Interju, kjer pa v svoji prvi sezoni igra povsem obrobno vlogo, prav nič pa mu ni pomagala niti poškodba.

Urugvajski dnevnik La Nacion poroča, da naj bi Barcelona (kljub drugačnim trditvam Guardiole, da za poškodovanega Davida Villo ne bo iskal menjave) na naslov Interja kmalu poslala "veliko" ponudbo za Forlána. "Barcelona njegov prihod vidi kot zmagovito potezo: je igralec z izkušnjami, preizkušen v španskem nogometu in veteran za prilagajanje na igro Barcelone, kjer bi okrepil napad, ki je jeseni že izgubil (Ibrahima) Afellaya in (Davida) Villo pred kakšnim mesecem dni," pišejo na spletni strani španskega športnega dnevnika As.

Dodajajo še, da se Forlán v Milanu ne počuti najbolje, saj so navijači Nerazzurrov prav v njem videli odrešitelja slabih rezultatov, ki so nastopili po odhodu trenerja Joséja Mourinha, svojemu agentu pa naj bi Urugvajec že naročil, naj mu najde nov klub.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.