Šport > Nogomet
13 ogledov

Utrujen bi pri 26 končal kariero

Morda že čez mesec dni konča kariero. Tevez je utrujen in naveličan. (Foto: Reut Žurnal24 main
Carlos Tevez je presenetil, ko je dejal, da je naveličan nogometa, utrujen in lahko predčasno končna kariero. "Vedno sem se trudil maksimalno, zdaj pa čutim, da ne morem več. Star sem že."

Za argentinskega reprezentanta Carlosa Teveza je igranje za Manchester City in v Premier League tako zelo strestno in utrujajoče, da razmišlja, da bi predčasno končal kariero. Komaj 26 letni Carlitos nima več energije za igranje profesionalnega nogometa. Priznava še, da je o koncu kariere razmišljal že letos poleti, ko ni našel motiva. Nekaj ga je le dobil, ko ga je Roberto Mancini imenoval za kapetana in je dobro začel letošnjo sezono.

"Letos sem odigral zelo veliko tekem. Moje telo to krepko občuti. Utrujen sem," je ta vikend, ko so klubske obveznosti ob reprezentančni akciji ob strani, dejal argentinski nogometaš. "Igrati sem začel kot mali deček. Vedno sem se trudil maksimalno, zdaj pa čutim, da ne morem več. Star sem že." Tevez pravi, da ne misli le na konec reprezentančne kariere, temveč na konec igranja sploh, a nato pove: "Ta hip ne vem, ali bom odnehal čez en mesec, čez eno leto ali pa čez tri ali štiri leta. Nekega dne se bom zbudil in si rekel, da je dovolj."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.