Šport > Nogomet
20 ogledov

"V Arsenalu bom ostal do konca"

Sturridge Vermaelen Gibbs Arsenal Chelsea Premier League Anglija liga prvenstvo EPA
Thomas Vermaelen je oznanil, da si želi svojo kariero končati v Arsenalu. Pred poletnim prestopnim rokom Belgijec zatrjuje, da uživa v življenju v Londonu in si ne želi prestopa v drug klub.

Vermaelen je izključil možnost prestopa, saj je izredno zadovoljen s svojim položajem v Londonu. Belgijec se je topničarjem pridružil leta 2009, ko se je na Emirates preselil iz Ajaxa. Še vedno so glasne govorice o odhodu Robina van Persieja, prestop Vermaelena pa po njegovih besedah v tem trenutku ne pride v poštev. "V Arsenalu bom ostal za vedno. Zame ne bo prestopa. Rad imam London. Tukaj imam hišo in ne vidim nobenega razloga, da bi želel zapustiti klub," je povedal šestindvajsetletnik.

Kjaer: "Nikoli več ne bom igral za Magatha"

Simon Kjaer trenutno kruh služi pri italijanski Romi, kamor so ga za eno leto posodili iz Wolfsburga. Danec izključuje možnost vrnitve k nemškemu klubu, kateremu se je pridružil leta 2010. Triindvajsetletnik se ni najbolje znašel v Bundesligi, kjer je zaradi domnevno slabih predstav kmalu postal tarča kritik. "Prestop pomeni, da imam priložnost igrati za vrhunski klub in mislim, da je to zame pravilna odločitev. Imamo močno ekipo, ki lahko naskakuje vrh Bundeslige," je ob prihodu v Wolfsburg pred dvema letoma povedal Danec.

Triindvajsetletnik pa si nikoli več ne želi igrati pod taktirko trenerja Felixa Magatha. "Ne bom poklical gospoda Magatha. Nikoli več ne bom igral zanj. V tem trenutku sem osredotočen na evropsko prvenstvo, potem bomo pa videli. Ni mi treba posebej poudarjati, da se v Wolfsburg ne bom vrnil," je povedal Danec. Pogodba z nemškim prvoligašem mu poteče leta 2014, vendar je glede na njegove komentarje malo verjetno, da se bo sodelovanje izteklo po prvotnem dogovoru.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.