Šport > Nogomet
934 ogledov

V Dončićevem mestu bodo za tekmo vseh tekem odšteli 500 evrov

Vinicius Junior Real Madrid Barcelona Epa Vinícius Júnior je bil ključni mož za zmago Reala nad Barcelono.
Noro, kakšne vrtoglave cene dosegajo vstopnice za tekmo med Realom in Barcelono v Dallasu.

Poslastica pripravljalnega obdobja, imenovanega "nogometni tour prvakov", bo nedvomno tekma med Real Madridom in Barcelono v Dallasu. Že ob najavi dogodka je bilo jasno, da bo zanimanje za ta spektakel veliko, toda očitno je bilo še večje od pričakovanj, saj so organizatorji pošteno dvignili cene vstopnic. Najmanj 205 evrov (vstopnica na samem vrhu stadiona z najslabšim razgledom) bo treba odšteti za gostovanje evropskih velikanov v ZDA, najvišja cena (za tiste v prvi vrsti) pa znaša kar vrtoglavih 3200 evrov, danes ugotavljajo novinarski kolegi iz španskega športnega časnika As. Obenem dodajajo, da se povprečna cena vstopnice vrti nekje okoli 500 evrov.

Nogometni tour prvakov po ZDA sestavlja šest klubov, in sicer so to Milan, Juventus, Arsenal, Manchester United, Barcelona in Real Madrid. "Šest najboljših klubov, en epski scenarij," je slogan, ki ga uporablja organizator tekmovanja. Ljubitelji evropskega nogometa bodo v ZDA priča osmim tekmam med 22. julijem in 2. avgustom, češnja na vrhu torte pa bo "el Clásico". Tekma bo odigrana v okolici Dallasa (natančneje v Arlingtonu) na slovitem stadionu AT&T (predvidoma v noči iz 29. julija na 30. julij), ki je sicer domovanje ekipe Dallas Cowboys (NFL). Pričakuje se, da bo stadion s kapaciteto 80.000 gledalcev kljub visokim cenam nabito poln.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.