Šport > Nogomet
13 ogledov

V igri še mariborski in domžalski navijači

1/5
Žurnal24 main
Tako kot v zadnjih dveh letih bo tudi letos v sklopu zaključka slovenskega pokalnega tekmovanja potekala akcija Postani 12. igralec in dvigni Hervis pokal tudi ti!.

Po en navijač Maribora in Domžal, ki bosta 25. maja v Stožicah zaigrala v finalu pokala, bo postal del ekipe in se iz navijaške tribune preselil na igrišče.

Akcija Postani 12. igralec in dvigni Hervis pokal tudi ti! je v zadnjih dveh letih naletela na zelo dober odziv. Lani se je na akcijo prijavilo že več kot 500 nogometnih privržencev, ki so si na finalni tekmi – z zmago nad Domžalami je lovoriko osvojil Maribor – želeli postati del mariborske oziroma domžalske ekipe, ki se bosta pomerili tudi v letošnjem finalu. Razlika je le ta, da bo tokratni finalni obračun potekal v Stožicah (sreda, 25. maj), medtem ko je lani Maribor lovoriko osvojil pred domačimi navijači v Ljudskem vrtu.

Navijači Maribora in Domžal se tako lahko do 15. maja prijavijo (preko uradnega spletnega mesta pokalnega tekmovanja – hervispokalslovenije.si) in potegujejo za mesto 12. igralca na finalni tekmi. Izžrebanca tudi letos čaka zanimiva izkušnja: dan finalne pokalne tekme bo preživel v krogu enega oziroma drugega moštva, z igralci bo prišel na igrišče, finalno tekmo pa spremljal na klopi za rezervne igralce, v primeru zmage bo prisoten tudi ob dvigu pokala, v primeru poraza pa na podelitvi priznanj, ki jih prejme finalist.

Tudi tokrat bosta akcijo popestrila mariborski in domžalski ambasador, ki bosta imela vlogo nekakšnega mentorja 12. igralca oziroma igralke. Lani sta imela takšno vlogo mariborski ambasador (in slovenski selektor) Matjaž Kek in domžalski ambasador Dejan Djuranovič.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.