Šport > Nogomet
42 ogledov

"V katerem svetu je to smiselno?"

sergio ramos rdeči karton EPA
Branilec madridskega Reala Sergio Ramos je za prekršek nad Lionelom Messijem dobil eno tekmo prepovedi, kar je razjezilo navijače Barcelone.

Španski nogometaš Sergio Ramos, ki je bil izključen na nedeljskem derbiju španskega nogometnega prvenstva primera division med Real Madridom in Barcelono, ko je v 72. minuti grobo zaustavil Lionela Messija, bo moral počivati le eno tekmo.

Madridski Real na svojega kapetana ne bo mogel računati le na tekmi v La Caruni, zato pa bo Ramos lahko zaigral že v soboto na domačem igrišču proti Valencii.

Kapetan trenutno vodilne ekipe španske lige si je lahko oddahnil, ko je izvedel, kakšno kazen mu je namenila tekmovalna komisija španske nogometne zveze. Čeprav je po izključitvi, ko je z obema nogama startal na Messija, ugovarjal glavnemu sodniku Alejandru Joseju Hernandezu in mu od odhodu z igrišča še cinično zaploskal, mu je to prineslo le tekmo neigranja, plačati pa bo moral še 600 evrov kazni.

Zanimivo je, da je bil pred največjim španskim nogometnim derbijem na tekmi z Malago izključen Barcelonin zvezdnik Neymar, ki je moral z igrišča zaradi dveh rumenih kartonov. Ker je ob tem cinično zaploskal proti četrtemu sodniku, mu je to prineslo kar tri tekme prepovedi igranja, pa čeprav je bila to njegova prva izključitev v španskem državnem prvenstvu.

 
Komentarjev 1
  • wester62 13:05 26.april 2017.

    v svetu in ligi katerega vodijo iz Madrida in to iz pisarne reala Madrida.žal, s tem samo uničujejo ligo in slejkoprej bo šlo to v maloro.