Šport > Nogomet
1726 ogledov

V Ljubljani ga je nadiral Ronaldo, zdaj mu grozijo še s smrtjo

nogomet prijateljska tekma Slovenija - Portugalska Saša Despot
Irfanu Peljtu, edinemu bosanskemu nogometnemu sodniku, ki sodi tekme najvišje ravni, grozijo s smrtjo, poroča spletna stan sport.ba. Sodnik je grožnje prijavil tamkajšnji policiji, ker je hkrati izrazil željo, da ne sodi več tekem, na katerih igrata sarajevska kluba Sarajevo in Željezničar, se da sklepati, da grožnje prihajajo iz domovine.

Lahko pa bi tudi iz tujine, kjer je bilo tudi nekaj pripomb na njegovo sojenje. Tako še zdaj nihče natančno ne ve, zakaj je razveljavil gol Benjamina Šeška na tekmi med klubom slovenskega reprezentanta Leipzigom in Real Madridom, zaradi domnevno dveh nedosojenih enajstmetrovk pa se je po prijateljski tekmi med Slovenijo in Portugalsko, ki jo je prav tako sodil Peljto, pritoževal portugalski zvezdnik Cristiano Ronaldo.

Peljto naj bi po zaenkrat še neuradnih podatkih sodil tudi na tekmah evropskega prvenstva v Nemčiji.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 1
  • Idioti 12:58 29.marec 2024.

    Po meni je sodil odlično . V 38 min. ko so P zahtevali elfer , zaradi "spotikanja " bi moral P dati rumeni karton za blefiranje prekrška. P pa ga zaradi miru ni dal. Ne morem pa jaz , niti ...prikaži veči noben drugi oceniti prekrškov nad R , ker ni počasnega, niti posnetka v telo obeh sodelujočih !