Šport > Nogomet
31 ogledov

V Ljudskem vrtu še tretji Brazilec

Ljudski vrt se je znašel med najlepšimi stadioni. (Foto: Guysim) Žurnal24 main
V vrsti slovenskih državnih nogometnih prvakov so se okrepili z novim branilcem. Triletno pogodbo z NK Maribor je podpisal Brazilec Arghus Soares Bordignon. Gre za 23-letnega, 189 centimetrov visokega in 83 kilogramov težkega igralca, ki je nazadnje igral za brazilski River Plate.

Vendar pa rojak Marcosa Tavaresa in Gabriela Da Silve v slovenskem prvenstvu ne bo imel statusa tujca, saj si je med igranjem pri Reggini pridobil italijanski potni list.

"Izjemno sem vesel, da sem se priključil najboljšemu slovenskemu nogometnemu klubu. NK Maribor že poznam, v včerajšnjem in današnjem dnevu pa sem se prepričal, da gre za resen projekt. Velik izziv mi predstavlja igranje v evropskih nogometnih pokalih. Za priložnost se zahvaljujem vodstvu kluba, oddolžil se bom na igrišču. V tem trenutku je najpomembneje, da se čim prej priključim treningom v polnem ritmu in se dobro pripravim na izzive, ki so pred nami vsemi," je dejal Arghus, ki je nazadnje igral za brazilski River Plate, pred tem pa tudi za Juventude, Reggino ...

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.