Šport > Nogomet
21 ogledov

V Mehiki ustreljen nogometaš

V nogometu je nasilje huliganov zelo velik problem. (Foto: Reuters) Žurnal24 main
Mladi nogometaš Ademir Guillermo Meza, ki je je igral za Pumas Morelos, je bil ubit v južnem delu Ciudada de Mexica, so sporočili iz drugoligaškega kluba. V svojem avtomobilu je bil ustreljen v glavo.

Enaindvajsetletni nogometaš Ademir Guillermo Meza, ki je je igral za Pumas Morelos, drugo ekipo mehiškega velikana Pumas de la UNAM, je bil ubit v južnem delu Ciudada de Mexica, so sporočili iz drugoligaškega kluba. Ubila sta ga dva še neznana roparja v njegovem avtomobilu.

Do neljubega dogodka je prišlo v petkovih zgodnjih jutranjih urah, Guillermo Meza pa je bil ustreljen v glavo. Po mnenju policije je šlo za rop, zaenkrat pa ni moč izključiti niti navijaškega huliganizma.

To je že tretji primer strelskega napada na nogometaše v Mehiki, najbolj razvpit je bil tisti, v katerem je bil hudo ranjen nogometaš paragvajske izbrane vrste, Salvador Cabanas, ki je napad sicer čudežno preživel, krogle iz njegove lobanje pa zdravnikom ni uspelo odstraniti, tako da je njegova nadaljnja nogometna kariera pod vprašajem.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.