Šport > Nogomet
21 ogledov

V Milanu si želijo Vidića

Nemanja_Vidic_AFP - main Žurnal24 main
Za srbskega nogometaša Nemanjo Vidića se po najnovejših informacijah zanima italijanski Milan. Manchestrov obrambni igralec naj bi nadomestil Kakája in Paola Maldinija.

Italijanski nogometni klub Milan ostaja v središču pozornosti, kar se tiče prestopov. Medtem ko zgodba o vedno bolj zanesljivem prestopu Brazilca Kakája v madridski Real še ni končana – epilog naj bi dobila v ponedeljek – se v Milanu ogledujejo naokrog, da bi našli primerne nogometaši, ki bi okrepili barve rdeče-črnih, potem ko se je ob koncu sezone od aktivnega igranja nogometa poslovil tudi Paolo Maldini.

Po zadnjih informacijah naj bi se na seznamu želja Italijanov znašel srbski reprezentant Nemanja Vidić, ki je letos nosil dres Manchester Uniteda. Da je 27-letni obrambni igralec za Milano zelo zanimiv, poroča britanski časnik The Daily Mail, ki piše še, da naj bi Italijani zanj ponudili 25 milijonov evrov. Iz kluba se na pisanje Britancev še niso odzvali.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.