Šport > Nogomet
14 ogledov

V MLS mnogi uživajo marihuano

Rohan Ricketts (desno). (Foto: EPA) Žurnal24 main
Nekdanji igralec Arsenala in Tottenhama Rohan Ricketts je v svoji kolumni pred dnevi razkril, da kar nekaj nogometašev v ameriški profesionalni nogometni ligi MLS uživa marihuano.
V času, ko sem igral v ligi MLS, sem spoznal, da kup mladih nogometašev kadi 'travo'. V večini primerov so to mladeniči, ki pridejo s fakultete in še vedno uživajo v študentskem življenju.
Rohan Ricketts

Ameriška profesionalna nogometna liga MLS v svojih vrstah premore lepo število zvezdnikov; med njimi je najbolj zveneče ime zagotovo David Beckham. Sodeč po pisanju Rohana Rickettsa pa liga MLS premore tudi lepo število nogometašev, ki se predajajo opojnim užitkom marihuane. "V času, ko sem igral v ligi MLS, sem spoznal, da kup mladih nogometašev kadi 'travo'. V večini primerov so to mladeniči, ki pridejo s fakultete in še vedno uživajo v študentskem življenju. Očitno ne spoznajo, da so postali profesionalni nogometaši ter da se od njih pričakuje, da se držijo nekih pravil," je v svoji kolumni pred dnevi zapisal Ricketts, ki je v svoji karieri nosil drese Arsenala, TottenhamaWolverhamptona in Toronta.

Nekdanji mladi angleški reprezentant je še dodal, da vseh igralcev, ki jih ujamejo pri uživanju marihuane, ne doletijo enake sankcije. "Vem, da so enega od mladih igralcev dobili pri uživanju nedovoljenih sredstev, a so celotno zadevo pometli pod preprogo. Šest mesecev kasneje so dobili dva nogometaša New York Red Bulla (Jona Conwaya in Jeffa Parka) in ju nemudoma suspendirali." Za konec pa je Ricketts še dodal: "Mislim, da veliko igralcev uživa različne vrste drog, a se o tem ne govori. Klubi krijejo grehe svojih nogometašev."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.