Šport > Nogomet
27 ogledov

V Nafti bodo rešili finančne težave

Še vedno ni jasno, ali se bo spomladi še igral nogomet v Lendavi. (Foto: Boštjan Žurnal24 main
V Nafti se ozračje umirja, potem ko so v sredo nogometaši zaradi neizplačanih plač začeli s stavko. Po sestanku z direktorjem kluba, z direktorjem sponzorja in županom so se vrnili na trening.

Potem ko so se nogometaši lendavske Nafte zaradi neizplačanih zaostalih obveznosti v minulih dneh odločili za stavko, so spet začeli trenirati. Ta petek so opravili še sestanek z odgovornimi v klubu, igralci pa so dobili zagotovila in predvidene roke za reševanje položaja, zato so zadovoljni. Sestanka z igralci so se udeležili direktor glavnega pokrovitelja lendavskega kluba Cveto Žalik, lendavski župan Anton Balažek in direktor kluba Igor Magdič. Na sestanku so nogometašem predstavili trenutni položaj kluba ter poti iz njega in smernice nadaljnjega delovanja. Igralci so dobili zagotovila odgovornih za poravnanje zaostalih obveznosti s predvidenimi roki, zato so zadovoljni.

Ob tem so nogometaši Nafte povedali, da v nobenem trenutku ni bil vprašljiv njihov nastop na prvenstveni tekmi 13. kroga v Domžalah, kjer bodo skušali v derbiju drugo- in tretjeuvrščene ekipe presenetiti favorizirane gostitelje. Vsi pa so bili enotnega mnenja, da mora biti v prihodnje komunikacija med njimi intenzivnejša, da do podobnih zapletov ne bo več prišlo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.