Šport > Nogomet
18 ogledov

V nesreči umrli štirje nogometaši

Polokwane City polokwanecityrovers.co
V hudi prometni nesreči, ki se je pripetila v nedeljo v pokrajini Limpopo pri pokrajinski prestolnici Polokwane, so umrli štirje nogometaši tamkajšnjega drugoligaša Polokwane City.

Nogomet v Južnoafriški republiki je zavit v črno. V hudi prometni nesreči, ki se je pripetila v nedeljo v pokrajini Limpopo pri pokrajinski prestolnici Polokwane, so umrli štirje nogometaši tamkajšnjega drugoligaša Polokwane City Koketso Takalo, Robert Mphuti, Moeketsi Nthete in Silvester Mpaketsane.

Nesreča se je zgodila, ko so se nogometaši z minibusom vračali z nogometne tekme in se je v njih zaletelo drugo vozilo. Po podatkih tamkajšnjih medijev je nesrečo najverjetneje zakrivil voznik avtomobila, ki naj bi po policijskih podatkih prevozil rdečo luč na semaforju, v času nesreče pa je bil v vinjenem stanju. V nesreči so bili poškodovani še trije nogometaši, dva od teh huje in sta v kritičnem stanju.

V začetku meseca je v prometni nesreči v omenjeni pokrajini umrl pomočnik južnoafriškega nogometnega selektorja Thomas Madigage.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.