Šport > Nogomet
91 ogledov

V Olimpiji spet vlada pravo vzdušje

Green Dragons NK Maribor Olimpija Ljubljana Pokal Slovenije Ljudski vrt Profimedias
V taboru slovenskega državnega prvaka je po prihodu novega/starega trenerja Safeta Hadžića spet posijalo sonce.

Olimpija je v polfinalu pokala Slovenije v dveh tekmah izločila Maribor in si priigrala finalni spopad z Domžalami. Ljubljančanom je veliki met uspel pod vodstvom Safeta Hadžića, ki je na trenerskem stolčku nasledil Marijana Pušnika.

V prejšnjem krogu ligaškega tekmovanja so branilci naslova remizirali s Celjem, prvo ligaško zmago z novim trenerjem pa bodo napadali na obračunu z Radomljami.

"Spoštujemo Radomlje, nikakor jih ne podcenjujemo. Vsaka tekma je pomembna, moram pa reči, da je vzdušje v moštvu neprimerljivo boljše. Na takšen način je veliko lažje delati," je za klubsko spletno stran povedal Hadžić in dodal, da bo potrebno dobro formo potrditi tudi na tekmah državnega prvenstva.

"Dobro formo in rezultate moramo prenesti v prvenstvo, kjer zaenkrat nismo pokazali še nič. Verjamem, da bomo že v ponedeljek razveselili naše navijače, predvsem zato, ker je garderoba pozitivna in diha skupaj," je povedal Hadžić in dodal, da bi na srečanju z Radomljami lahko v ogenj poslal nekaj novih obrazov.

"Nekateri so utrujeni, še vedno pa imamo precej težav s poškodbami. Razmišljam o nekaterih spremembah, ampak se še nisem odločil. Prepričan sem, da bo enajst fantov na igrišču pokazalo, da si zasluži igrati za Olimpijo,'' je zaključil ljubljanski strateg.

 
Komentarjev 2
  • Lavdan 16:01 15.april 2017.

    Svoj k svojim, saj fuzbal ni za Slovence.

  • mihatirs 13:35 15.april 2017.

    Hahaha, toopp, kr kocine pokonci...mislm da je samo še vprašanje časa, kdaj bo Olimpija začela tud v ligi montirat nasprotnike s 3:, 4: al pa 5:0....