Šport > Nogomet
94 ogledov

V PSG po novem trije Ibrahimovići

zlatan ibrahimović maximilian vincent žena Profimedias
Barve francoskega prvaka po novem zastopajo trije Ibrahimovići, je skrbno varovano skrivnost razkril francoski dnevnik Le Parisien.

Sinova švedskega napadalca Zlatana Ibrahimovića, Maximilian in Vincent, sta se pridružila mladinski akademiji Paris Saint-Germaina. 

Karierna pot, na katero sta stopila nadobudna nogometaša, je vlila upanja navijačem pariškega velikana, da bo Ibrahimović kariero nadaljeval v francoski prestolnici, čeprav se je med poletnim prestopnim rokom veliko govorilo o njegovi selitvi čez lužo.

Ibrahimović naj bi se v bližnji prihodnosti preselil v MSL, vendar se drugi najboljši strelec PSG, ki je v letošnji sezoni dosegel dva gola manj od Edinsona Cavanija, tovrstnim namigovanjem le nasmiha. Nedavno je sicer dvignil veliko prahu z izjavo, da bo njegov naslednji klub veliko presečenje.

Podatek, da Maximilian in Vincent trenirata z drugimi člani mladinske akademije, pa naj bi bil razmeroma tajen, trdi Le Parisien.

Ibrahimović si je pred kratkim ogledal tekmo malčkov v gosteh, kjer so ga navijači prosili za avtogram in fotografijo, vendar jih je 34-letnik zavrnil z obrazložitvijo, da se je srečanja udeležil kot oče in ne svetovni nogometni superzvezdnik.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.