Šport > Nogomet
2378 ogledov

"V slačilnici je bila smrtna tišina"

Epa
Selektor nemške reprezentance ni prepričan o svojih prihodnosti.

Četudi je predsednik nemške nogometne zveze Reinhard Grindel  še pred tekmo in porazu Nemčije proti Južni Koreji (0:2) na svetovnem prvenstvu v Rusiji sporočil, da bo Joachim Löw ostal selektor elfa tudi v primeru neuspeha na letošnjem mundialu v Rusiji, pa Löw pravi, da je še prezgodaj, da bi povedal, kako se bo odločil.

Po 12 letih na selektorski klopi mora le še podpisati nov dogovor do leta 2022.

"Veliko prezgodaj je, da bi odgovoril, najmanj nekaj ur bom potreboval, da bom vse skupaj videl bolj jasno, razočaranje je globoko v meni. O tem se bomo pogovarjali jutri, bomo videli, kaj bo vse skupaj prineslo," je bil vidno na tleh Löw.

"To je za nas zelo hudo razočaranje. V slačilnici je bila smrtna tišina. Čestitke današnjim tekmecem, Švedski in Mehiki. Mi pa smo bili zasluženo izločeni iz prvenstva. Imeli smo veliko priložnosti, toda žoga ni hotela v gol," je menil Löw.

"Že pred odhodom na svetovno prvenstvo smo se odločili, da bomo pogodbo z Löwom podaljšali do leta 2022. Prepričani smo, da nihče drug ne bi bolje izpeljal prenove nemške reprezentance, kar bo nujnost, ne glede na to, kaj se bo zgodilo na mundialu," pa je še pred porazom z Južno Korejo, s katerim je Nemčija na zadnjem mestu predtekmovalne skupine končala SP, dejal Grindel.

Skupina F Šport Nemčiji se to ni zgodilo kar 80 let
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.