Šport > Nogomet
115 ogledov

"V slačilnico bom namestil skrito kamero"

matjaž kek Youtube
Rijeka ima po porazu proti Lokomotivi pet točk prednosti pred Dinamom iz Zagreba. Varovance Matjaža Keka v soboto čaka jadranski derbi s Hajdukom.

Rijeka je pod vodstvom nekdanjega slovenskega selektorja še vedno dobro na poti, da si zagotovi prvi naslov državnega prvaka v več kot 70-letni zgodovini kluba. Kekovi varovanci so v 32. krogu domačega prvenstva doživeli prvi poraz po 45 tekmah, kar je Dinamu omogočilo, da se je z zmago proti Interju približal na pet točk zaostanka.

Rečani imajo pred seboj novo zahtevno preizkušnjo, saj jih v soboto čaka jadranski derbi s Hajdukom, ki bo gostoval na Rujevici.

"Derbi! Velika tekma in izziv. Razprodana Rujevica, kvaliteten nasprotnik in naša želja, cilj in motiv, da naredimo to, kar se od nas pričakuje in kar pričakujemo tudi sami," je na tiskovni konferenci pred tekmo dejal slovenski strokovnjak.

"Ni pomembno, kdo bo igral"

"Zadovoljen sem bil z odzivom nogometašev po zadnji tekmi. Verjamem, da bomo odigrali kvalitetno, kar je najpomembneje. Vsi živimo za to veliko tekmo," je dodal Kek, ki ne bo mogel računati na prvega strelca ekipa Franka Andrijaševića. Ta bo počival zaradi treh rumenih kartonov.

"Ni pomembno, kdo bo igral. Vsak igralec, ki bo dobil priložnost, bo na zelenici dal vse od sebe, da odigra kvalitetno, pametno in agresivno. Najpomembneje je, da igralci dajo vse od sebe. Seveda smo hendikepirani brez Andrijaševića, a to je v prvenstvu nekaj običajnega. Igralci so pozitivni. Letos so napravili toliko pozitivnih reči. V privilegij mi je, da sem njihov trener. Enkrat bom v slačilnico namestil skrito kamere, da vidite, kakšni so to razbojniki. V narekovajih," je povedal Kek in se dotaknil še nasprotne ekipe.

"Hajduk ima  za seboj dobro serijo. To nas mora še dodatno motivirati. Igramo proti standardizirani ekipi. To je zelo pomembno v nogometu, kar se konec koncev odraža tudi v njihovih rezultatih," je zaključil Kek.

Hajduk je trenutno tretja ekipa hrvaškega prvenstva in ima 12 točk zaostanka za Dinamom oziroma 17 za Rijeko.

Komentarjev 1
  • Avatar Džoser
    Džoser 13:30 12.maj 2017.

    Bedasti naslov članka saj v njem Kek nikjer ne omenja postavitev skritih kamer. Kaj vse poročevalci lažno napišejo samo da pritegnejo pozornost ,v Žurnalu pa hitro objavite.