Šport > Nogomet
19 ogledov

V Tivoliju umorili nogometaša

Žurnal24 main
V soseski Tivoli Gardens v Kingstonu so ta teden umorili 26-letnega reprezentanta jamajške nogometne reprezentance Oraineja Simpsona.

V torek so v poznih večernih urah na ulicah Kingstona do smrti zabodli branilca jamajške nogometne reprezentance Oraineja Simpsona. Grozovit napad se je zgodil v revni četrti Tivoli Gardens, kjer je nesrečni nogometaš tudi odraščal, bil pa je tudi ikona lokalnega nogometnega kluba. Glavno mesto Jamajke sicer velja za najnevarnejše karibsko mesto. V letu 2008 se je na ulicah Kingstona zgodilo kar 1.611 umorov. Novice zaenkrat še nista komentirala niti Simpsonov klub Tivoli Gardens FC niti Jamajška nogometna zveza. Policija tudi zaenkrat ne daje nobenih informacij, po poročanju jamajških medijev naj zaenkrat še ne bi prišlo do nobene aretacije v zvezi z napadom. Nesrečni branilec je za reprezentanco Jamajke prvič zaigral leta 2005, nastopil je tudi na letošnjem pokalu CONCACAF, ki ga je Jamajka končala že v skupinskem delu s tremi osvojenimi točkami.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.