Šport > Nogomet
19 ogledov

V Vogtsa vrgel toaletni papir

Vogts se bo o ukrepih pomenil s pravnimi svetovalci. (Foto: EPA) Žurnal24 main
Zdajšnjemu selektorju Azerbajdžana Bertiju Vogtsu, ki je Nemce leta 1996 popeljal do naslova evrospkega prvaka, se dogajajo neverjetne reči. Na tiskovni konferenci je vanj priletel kar - toaletni papir!

Agencija Reuters pa poroča, da so Vogtsa napadle tri osebe, ki pa niso bili novinarji, in sicer na taisti tiskovni konferenci.

Krivec naj bi bil novinar. Razlog so borni rezultati. Berti Vogts je namreč Azerbajdžan prevzel leta 2008 in odtlej zmagal zgolj dvakrat. V petek je v kvalifikacijah za EP 2012 klonil pred Kazahstanom z 1:2, po petih tekmah pa ima tri točke. "Nimam besed! Veliko sem izkusil v nogometu, kaj takega pa še ne. Že davno bi odšel, če ne bi gojil tako dobrega odnosa s predsednikom zveze,“ je bil razumljivo besen 64-letni Nemec Vogts. V bran mu je stopil nemški selektor Joachim Löw: "Azerbajdžan je res izgubil zadnjo tekmo, vendar pa denimo premagal Turčijo. To kaže na napredek, za katerega gredo veike zasluge Vogtsu. Zato je zame ta incident res presenetljiv. Tako na gre.“

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.