Šport > Nogomet
17 ogledov

V Walesu iščejo izdajalca

Eikrem Manchester City Cardiff Reuters
Vodilni možje Cardiff Cityja menijo, da so zaradi razkritja informacij izgubili tekmo s Crystal Palaceom.

Angleški nogometni prvoligaš Cardiff City se bo očitno ekspresno vrnil v drugo ligo. Trenutno zaseda šele predzadnje mesto na lestvici, obstanek pa se ob številnih slabih izidih trenutno zdi precej nerealen. Vodilni možje kluba iz prestolnice Walesa so prepričani, da so bili na zadnji prvenstveni tekmi proti Crystal Palaceu žrtve sabotaže, saj naj bi nekdo Londončanom predčasno izdal imena nogometašev, ki so tekmo začeli.

Predsednik kluba Mehmet Dalman se je že pogovoril s predstavniki lige, težko pa je verjeti, da bo prišlo do kakšnih sankcij. Modre ptice svoje teorije krepijo z dejstvom, da je športni direktor Palacea letos Ian Moody, ki je še na začetku te sezone deloval v Cardiffu. Tam naj bi Moody še vedno imel nekaj zaveznikov, ki naj bi mu pomagali priti do informacij, ki naj bi Londončanom pomagale do gladke zmage s 3:0.

Kapetan kluba Steven Caulker zatrjuje, da informacij niso predajali nogometaši. "Očitno so te informacije morale od nekje priti. Osebje kluba bo moralo razrešiti to uganko, mi pa se moramo osredotočiti zgolj na igranje. Fantje podpiramo drug drugega, ob tem pa imamo veliko podporo navijačev in tudi obeh trenerjev, ki sta klub letos vodila. Sam si ne predstavljam, kdo bi lahko Crystal Palaceu predal te informacije."

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.