Šport > Nogomet
29 ogledov

Valdés nezaželen tudi v novi ekipi

victor valdes Profimedias
Nesojeni vratar Manchester Uniteda je končno dočakal novo priložnost v dresu belgijskega Standarda, kjer pa je doživel precej mlačno dobrodošlico.

Victor Valdés, vratar Manchester Uniteda, je po dolgotrajnih nesoglasjih z Louisom van Gaalom našel klub, kjer bo na posoji igral do konca letošnje sezone. 

Nekdanji vratar Barcelone je okrepil belgijski Standard, kjer pa z njegovim prihodom niso najbolj zadovoljni, saj menijo, da bi moral mesto prvega vratarja obdržati Guillaume Hubert.

Na to je opozoril Mathieu Dossevi, ki trenerja Yannicka Ferrero poziva, naj ostane zvest svojemu aktualnemu čuvaju mreže. 

Valdés, ki v Manchestru ni želel igrati za rezervno ekipo, je poleti pristal na nogometni tržnici, vendar je selitev k turškemu Bešiktašu propadla zaradi neuspelega dogovora z nogometašem.

Van Gaal ga je zaradi pravil angleškega prvenstva naknadno uvrstil v ekipo, potem ko mu pred začetkom sezone ni dodelil niti številke. Čeprav je bil član Manchester Uniteda, Valdés ni imel stika s prvo ekipo in ostaja persona non grata v domovanju rdečih vragov.

Dossevi ne zanika dejstva, da je Standard okrepil kvaliteten nogometaš, vendar ne vidi razloga, zakaj bi aktualnega vratarja postavili na stranski tir.

''Seveda, Valdés je odličen igralec, vendar se resno sprašujem, ali ga sploh potrebujemo? Mislim, da ne,'' je bil iskren krilni nogometaš.

''Guillaume Hubert je odličen vratar. Fantastičen čuvaj mreže. V golu je prikazal briljantne predstave in vsi igralci ga podpiramo. Samo po njegovi zaslugi imamo priložnost, da se uvrstimo v finale belgijskega pokala. Zakaj bi ga potem želeli zamenjati?'' se je spraševal Dossevi.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.