Šport > Nogomet
14 ogledov

Valdés po operaciji posnel "videoselfie"

Valdes operacija klinika bolnica bolnišnica selfie videoselfie navijači video Youtube
Vratar Barcelone Víctor Valdés je objavil "videoselfie" ter prvič po hudi poškodbi kolena in uspešni operaciji iz Augsburga nagovoril navijače.

Víctor Valdés je po sicer uspešni operaciji kolenskih vezi pod nadzorom dr. Ulricha Boenischa in klubskega zdravnika, dr. Ricarda Prune, že končal sezono, ob okrog sedemmesečnem okrevanju, ki še čaka dolgoletnega člana Barcelone, pa se je moral posloviti tudi od sanj o nastopu na mundialu v Braziliji.

Valdés je nameraval po koncu letošnje sezone zapustiti Camp Nou, huda poškodba pa je njegov prestop v katerega od premožnejših evropskih klubov postavila pod vprašaj. Katalonec je tik pred poškodbo začel snemati "videoselfieje", s katerimi je nagovarjal navijače po zmagah in porazih (enkrat celo s stranišča); tokrat se jim je oglasil naravnost iz bolniške postelje v Augsburgu po uspešni operaciji.

"Velik ponos"

"Zdravo. Vsem pošiljam pozdrave iz Nemčije. Operacija je, hvala bogu, zelo dobro uspela. Zelo sem srečen zaradi tega, kako je potekalo vse skupaj, zelo si želim domov, kjer bi spet užival z družino in čim prej začel okrevanje," je dejal Valdés, član katalonskega kluba od leta 1995.

"Želel sem le prenesti svojo zahvalo za vsa sporočila podpore, ki sem jih v teh dneh dobil od številnih. To, da sem dobil sporočila naklonjenosti toliko ljudi, mi je v velik ponos. Vesel sem, da sem opravil ta prvi del okrevanja po operaciji, in od zdaj bo vse temeljilo na tem, da dam vse od sebe, da se čim prej vrnem. Objem vsem navijačem in pričakujem, da se kmalu vidimo."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.