Šport > Nogomet
17 ogledov

Valencio okradli na letališču: "Samo pri nas!"

Valencia Ekvador kamera fotoaparat kraja lopov torbica Twitter Reševalni pas/Twitter
Z reprezentančnih akcij se bodo nekateri nogometaši vrnili bolj srečni kot njihovi kolegi. Med tiste manj srečne spada tudi krilo Manchester Uniteda, Ekvadorec Antonio Valencia, ki so ga v domovini brez sramu okradli na letališču. Svoj gnev nad lastno državo je Valencia nato stresel na Twitterju.

"Ja! Oropajo te v lastni državi! Ne bodo vas oropali nikjer drugje, ti bedaki, ki pregledujejo prtljago na letališču, so mi ukradli fotoaparat," se glasi tvit razburjenega Antonia Valencie. "Upam, da jim bo prišel prav, ti jeb**i bedaki. Kakšna sramota."

Spretni tat na ekvadorskem letališču se je tako okoristil za dragoceno igračko krilnega nogometaša Manchester Uniteda, potem ko se je Valencia vračal iz domovine, kjer je z reprezentanco odigral tekme kvalifikacij za svetovno prvenstvo 2014.

"Ti bedaki so mi pregledali kovčke. Takrat so me že oropali in niso hoteli pregledati še drugega. Hoteli so, da grem čim prej ven. Kako grozno," je še dodal Valencia. To je bil slab zaključek še slabšega tedna za Valencio, ki je za "klovna" označil sodnika, potem ko ga je le-ta nepravično izključil na tekmi proti Urugvaju.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.