Šport > Nogomet
21 ogledov

Valter Birsa se veseli na razprodane Stožice

Valter Birsa Profimedias
Stadion Stožice je za tekmo z Anglijo razprodan. Tega se tudi veseli Valter Birsa, eden od vezistov slovenske reprezentance.

Valter Birsa optimistično pričakuje nedeljski kvalifikacijski obračun z Anglijo. Slednja vodi v kvalifikacijski skupini, po petih tekmah ima maksimalnih 15 točk. Slovenija je v Londonu z Angleži klonila (3:1), to je bil že tretji poraz slovenske reprezentance z "Gordie Albionom".

Slovenija se bo v nedeljo z Anglijo prvič pomerila na domačem igrišču, kar bi lahko bilo odločilno. Poleg tega je za angleškimi reprezentanti naporna sezona, malce pa so četo Roya Hodgsona načele tudi poškodbe.

"Vemo, kje ne smemo izgubljati žog, poznamo načrt za prebijanje njihove obrambo, seznanjeni smo tudi z načinom igranja, ki prinaša večjo posest žoge. Mislim, da bomo vse to uspeli popraviti v primerjavi s prvo tekmo," je nauke s tekme na Wembleyu potegnil Birsa.

Stadion v Stožicah bo razprodan, kar bo gotovo dalo krila fantom s Triglavom na prsih. "Super je to slišati. Upam, da bomo na začetku tekme uspeli izpeljati nekaj akcij, s katerimi bi navijače prepričali, da hitro stopijo za nami," je zaključil ofenzivni vezist slovenske reprezentanca.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.