Šport > Nogomet
22 ogledov

Van Bommel iz Münchna v Milano

Mark van Bommel je v Bundesligi za Bayern odigral 123 tekem. (Foto: Reuters) Žurnal24 main
Milan se je okrepil z dolgoletnim igralcem in kapetanom Bayerna, Markom van Bommlom. Ryan Babel bo Liverpool zamenjal za Hoffenheim. Luisa Fabiana pa lovita tako Inter kot Milan.
Rossi ostaja pri Villarealu
Čeprav so se zanj zanimali številni angleški klubi, je italijanski nogometni reprezentant Giuseppe Rossi podaljšal pogodbo s španskim prvoligašem Villarrealom do leta 2016. Triindvajsetletni napadalec se je "rumeni podmornici" pridružil leta 2007 iz Manchester Uniteda, do zdaj pa je v njenem dresu zabil 44 ligaških golov.

Kapetan nemškega nogometnega prvoligaša Bayerna iz Münchna, Nizozemec Mark van Bommel, je v torek iz vrst bavarskega kluba prestopil k italijanskemu Milanu, so sporočili iz Bayerna. 33-letni van Bommel se tako seli v Lombardijo k vodilnemu klubu Serie A in zapušča nemški klub pet mesecev pred iztekom pogodbe. "Mark je izrazil željo, da bi mu predčasno dovolili oditi iz kluba. Želel se je nemudoma pridružiti Milanu," je povedal predsednik Bayerna Karl-Heinz Rummenigge, ki ni želel razkriti finančnih podrobnosti prestopa. Van Bommel se je Bayernu pridružil leta 2006 iz Barcelone in je v Bundesligi odigral 123 tekem. Z Bavarci je dvakrat osvojil nemško prvenstvo in dvakrat zmagal v pokalu.

Babel se bo pridružil Hoffenheimu
Ryan Babel bo iz angleškega Liverpoola prestopil k nemškemu nogometnemu prvoligašu Hoffenheimu. Novico so na spletni strani angleškega kluba zapisali v ponedeljek zvečer. Nizozemski reprezentant naj bi po pisanju omenjene strani že dopotoval v Nemčijo in podpisal pogodbo. Nemci novice še niso potrdili, a imajo v torek načrtovano novinarsko konferenco, kjer bodo bržkone potrdili prihod Babla, ki naj bi zamenjal Demba Baja, ki je prestopil k West Hamu.

Kam Luis Fabiano?
Italijanski nogometni prvoligaš Inter iz Milana se želi okrepiti z napadalcem španske Seville Luisom Fabianom, vendar za zdaj ni veliko možnosti, da bi do selitve Brazilca prišlo še v zimskem prestopnem roku. Milanski Inter si želi v svoje vrste zvabiti brazilskega reprezentanta, potem ko mu ni uspelo skleniti sodelovanja z nogometašem Udineseja, Alexisom Sanchezom. Za Luisa Fabiana je zanimanje izrazil tudi torinski Juventus, ki je do konca sezone ostal brez poškodovanega Fabia Quagliarella.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.