Šport > Nogomet
15 ogledov

Van Bommel se vrača v PSV

Mark van Bommel Žurnal24 main
Nizozemski nogometaš Mark van Bommel se bo v prihodnji sezoni za eno leto spet pridružil ekipi PSV iz Eindhovna. Petintridesetletni igralec s sredine igrišča se na Nizozemsko vrača po 18 mesecih igranja pri Milanu, s PSV-jem pa je med letoma 1999 in 2005 osvojil štiri naslove državnega prvaka.

Van Bommel se vrača

Potem ko je zapustil PSV, je najprej igral pri Barceloni, nato prestopil v vrste Bayerna iz Münchna, potem pa še k Milanu. Z vsako ekipo je osvojil naslov državnega prvaka. Za reprezentanco je odigral 74 tekem, prihodnji mesec pa bo najverjetneje znova kapetan "Oranjes".

Pri Aston Villi odpustili trenerja

Vodstvo angleškega prvoligaškega nogometnega kluba Aston Villa je odpustilo trenerja Alexa McLeisha. Razlog za odpoved pogodbe so slabi rezultati, po katerih je klub iz Birminghama prvenstvo končal na dnu lestvice, potem ko je v 38 tekmah le sedemkrat zmagal.

McLeishu pa mesto Birmingham tako prav gotovo ne bo ostalo v lepem spominu, saj je lani z mestnim tekmecem Birmingham Cityjem izpadel iz lige Premier. McLeish je sezono končal v nedeljo, ko je pri Norwichu izgubil z 0:2, uprava kluba pa je takoj zatem sklenila, da predčasno prekine sodelovanje s škotskim strokovnjakom. Na mestu trenerja naj bi McLeisha nasledil dosedanji trener Wigan Athletica Roberto Martinez.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.