Šport > Nogomet
21 ogledov

Van der Vaart prepričan, da bo Modrić ostal

Luka Modrić (Foto: Reuters) Reuters
Čeprav angleški mediji predvidevajo, da Chelsea pripravlja novo ponudbo za Luko Modrića, je njegov soigralec pri Tottenhamu Rafael van der Vaart prepričan, da bo hrvaški reprezentant ostal na White Hart Laneu.

Rafael van der Vaart pravzaprav ne dvomi v ostanek Luke Modrića v vrstah Tottenhama, čeprav je Hrvat večkrat izrazil željo po odhodu v večji klub. Modrić je sicer že dalj časa tarča Chelsea, ki naj bi pripravljal novo, še donosnejšo ponudbo, toda nekdanji igralec Real Madrida je prepričan, da bo tudi v naslednji sezoni igral skupaj s hrvaškim reprezentantom. "Zelo sem srečen, ker bo Luka ostal, saj je zelo pomemben igralec naše ekipe. Predsednik je večkrat ponovil, da bo ostal in da ga ne bo prodal, tu ni dvoma," je prepričan nizozemski reprezentant. Slednji sicer dobro ve, kaj pomeni biti nezadovoljen s svojim statusom, saj je sam zapustil Madrid, ker je večinoma grel klop. Pri Modriću je zgodba sicer nekoliko drugačna. "Verjamem, da je bil razočaran, toda čez nekaj tednov bo spet srečen," še pravi Van der Vaart. Da se pri Tottenhamu resnično ne mislijo odpovedati Modriću, je potrdil tudi trener Spursov Harry Redknapp.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.