Šport > Nogomet
24 ogledov

Van Gaal ni zadovoljen z vratarjem

Thomas Kraft ne uživa ravno prevelikih simpatij trenerja van Gaala. (Foto: Reute Žurnal24 main
Trener Bayerna Louis van Gaal je javno izrazil nezadovoljstvo z vratarjem Kraftom, kar bi lahko pomenilo pospešeno trgovanje. Že nekaj časa se omenjata Manuel Neuner in Samir Handanović.

Bayern, ki mu v letošnji sezoni nikakor ni postlano z rožicami, gostuje v Bremnu. "Nimamo težav s poškodbami. Arjen Robben je ozdravel po gripi in pred tekmo z Werderjem kaže dobro," poroča trener Louis van Gaal, ki pa nima ravno velikega zaupanja v vratarja Thomasa Krafta: "Z njim nisem posebej zadovoljen. V določenih situacijah ni zanesljiv." Mar to pomeni ekspresen nakup novega čuvaja mreže – Manuel Neuner, Samir Handanović? Werder, ki je v zadnjih petih tekmah le enkrat zmagal, je sicer peti na lestvici od spodaj navzgor.

Rakitić zapušča Nemčijo
Hrvaški reprezentant in član Schalkeja Ivan Rakitić, imenovan tudi Raketa, bo, kot je videti, zamenjal klub. Po poročilih iz Španije naj bi se preselil v Sevillo v zameno za poldrugi milijon evrov, pogodbo pa naj bi podpisal do leta 2014.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.