Šport > Nogomet
17 ogledov

Van Gaal ponižal mladega Piquéja: "Bilo je grozno"

gerard pique Reuters
Branilec Barcelone Gerard Piqué je v intervjuju za francosko revijo So Foot spregovoril o dogodku, ki ga je zaznamoval za celo življenje. V glavni vlogi Louis van Gaal.

Ko je dedek Gerarda Piquéja, dolgoletni član in nekdanji podpredsednik Barcelone Amador Bernabeu na kosilo povabil Louisa van Gaala, je bila to uresničitev sanj za takrat zgolj obetavnega fantiča v mladinskih selekcijah kluba. Toda srečanje s trenerjem prvega moštva se ni razpletlo po njegovih željah.

"Imel sem 13 ali 14 let. Hotel sem narediti vtis nanj. Prišel sem domov in, prekleto, tam je bil trener Barçe. Mislil sem, da bi si v treh ali štirih letih želel igrati v prvem moštvu. Ampak on me je odrinil in padel sem na tla. Sesulo me je. Celotno kosilo nisem odprl ust," je razkril Piqué, ki je nato res ostal brez igranja za prvo moštvo, a se po odhodu v Manchester United nato vrnil in je zdaj standardni član prve postave.

Keane ponorel na vibrirajoč telefon

V pogovoru za francosko revijo se je Piqué spomnil še ene "strašljive" anekdote iz časov pri Manchester Unitedu, takrat je bil v glavni vlogi novi pomočnik selektorja irske reprezentance Roy Keane.

"Vzbujal je strah. Spomnim se nekega dne, ko smo bili v slačilnici Uniteda pred tekmo. Ravno sem obesil hlače in moj telefon je začel vibrirati. Takoj sem ga ugasnil, sploh ni bilo zvoka, samo vibriral je. Ampak on je ponorel in se drl: 'What the f**k!' Kričal je in kričal. Bilo je grozno," je še dejal Piqué.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.