Šport > Nogomet
46 ogledov

Van Gaal užaljeno odvihral s 'tiskovke'

louis van gaal Youtube
Nizozemski strateg je v pogovoru z novinarji pred ligaško tekmo s Stoke Cityjem odgovoril na nekaj vprašanj in užaljeno zapustil prostore tiskovne konference.

Angleški nogometni velikan Manchester United je danes pripravil novinarsko konferenco, na kateri se je dalo razbrati, da trener Louis Van Gaal že kaže znake nervoze. Novinarjem je dovolil le tri vprašanja, po njih pa je jezno zapustil prizorišče in ni ostal na pogostitvi, ki jo je klub pripravil pred božičnimi prazniki.

Jasno je, da so novinarji Nizozemca razjezili z vprašanji o njegovi prihodnosti v klubu, potem ko Manchester United na zadnjih šestih tekmah ni zmagal, izpadel je iz Lige prvakov, v državnem prvenstvu pa ga prav tako ni več med najboljšimi štirimi moštvi na prvenstveni razpredelnici. Na ulici so se že pojavili namigi, da mora za obstanek na klopi dobiti obe naslednji tekmi proti Stoku in Chelseaju, v nasprotnem primeru ga bodo šefi odpustili, na njegovo mesto pa naj bi prišel José Mourinho.

"Želim vam lepe praznike in tudi srečno novo leto, mogoče se pred novim letom ne bomo videli. Uživajte v vinu in kolačih," je ob zapuščanju novinarske konference jezen zaradi vprašanj dejal Van Gaal, ki je pred tem zaradi poročanja od medijev celo zahteval opravičilo in dodal, da je v zadnjem času prejel mnogo sporočil podpore, eno od njih mu je poslal celo nekdanji dolgoletni trener kluba Alex Ferguson. Podporo mu je v medijih izrazil tudi trener Arsenala Arsene Wenger.

"Bral sem, da sem že odpuščen, bral sem, da me je Mourinho že nadomestil. Se vam zdi to pošteno? Kaj si je ob tem mislila moja družina, moji prijatelji, navijači? Mislite, da se z vami želim pogovarjati?" se je spraševal Van Gaal in dodal, da je na novinarski konferenci prisoten le zaradi pravil angleške elitne lige.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.