Šport > Nogomet
23 ogledov

Van Nistelrooy bi polovico plačal sam

Van Nistelrooyu Španija ni tuja, saj je v svoji karieri že igral za Real Madrid. Žurnal24 main
Ruud van Nistelrooy se zaveda, da Real Madrid za igralca njegovih let ne bo odštel celega premoženja, zato je te dni dejal, da je pripravljen plačati polovico zneska za vrnitev med galaktike.

Še več: Madridčanom je dejal, da bi igral brezplačno. "Kariero želim zaključiti na Bernabéu in za denar mi je vseeno."

Toda Hamburg je v nedeljo zavrnil baje zadnjo ponudbo Špancev – dva milijona evrov in prijateljsko tekmo s Hamburgom letos poleti, ko bo nemški klub praznoval 125-letnico obstoja kluba. Pogajanja med Berndom Hoffmannom, delegatom Hamburga, in Josejem Angelom Sanchezom, generalnim direktorjem Madrida, so bila neuspešna, pišejo novinarski kolegi pri as.com.

Hoffmann je preko spletne strani kluba potrdil zgoraj omenjeno ponudbo in nizozemskega napadalca posredno obvestil: "Če bo Van Nistelrooy prekinil pogodbo (ta se izteče 30. junija tega leta, op. p.), se bomo obrnili na mednarodno sodišče." Hamburg naj bi tako zaključil pogajanja z galaktiki. Real se je tako že začel ozirati za novimi napadalci – španski novinarji zdaj z belim baletom že povezujejo Rusa Romana Pavljučenka, sicer igralca Tottenhama.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.