Šport > Nogomet
20 ogledov

Van Persie okrcal Barço in Chelsea

Van Persie tokrat ni skoparil z sočnimi besedami. (Foto: EPA) Žurnal24 main
Robin Van Persie očitno še ni pozabil izključitve na gostujoči tekmi Arsenala proti Barceloni v osmini finala letošnje Lige prvakov na Camp Nouu.

Nizozemski napadalec je nogometašem Barcelone namenil kar nekaj težkih besed. Njihovo obnašanje na zelenici je označil za nešportno, v isti koš pa je vrgel še nogometaše Chelseaja. "Oni (nogometaši Barçe, op. p) vedno tečejo k sodniku in protestirajo pri njem, da bi ta nasprotniku čim hitreje pokazal karton," je za nizozemski Sport1 povedal Van Persie, obenem pa dodal: "Ljudje, ki gledajo nogomet preko televizije in navijači na stadionih zares ne želijo gledati takšnih stvari. Če se želite neprestano pritoževati, pojdite v pekarno."

Pri komentiranju obnašanja Chelseajevih nogometašev pa je Van Persie bil še nekoliko bolj sočen. "Nogometaši Chelseaja se vedno pritožujejo čez sodnike. Res ne morem razumeti tega, naj zaprejo je***a usta in naj se osredotočijo na igranje nogometa."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.