Šport > Nogomet
45 ogledov

Varnostnik po brci Defendija videl zvezde

varnostnik defendi Youtube
Maribor je po zmagi nad Domžalami na pragu naslova državnega prvaka. Tekmo v Ljudskem vrtu je v največji meri zaznamoval Marcos Tavares.

Mariborčani so na tekmi 30. kroga Prve Lige TS povedli po osmih sekundah igre, kar je na koncu zadostovalo za minimalno zmago na Domžalami (1:0) in ogromnih 15 točk prednosti pred aktualnimi prvaki iz Ljubljane.

Strelec najhitrejšega gola v zgodovini slovenske nogometne lige je postal Marcos Tavares, ki je na seznamu najhitrejših golov prehitel Benjamina Verbiča. "Del našega taktičnega načrta je tudi v tem, da pošljemo prvo žogo naprej. Tokrat se nam je izšlo na najlepši način, po Defendijevi dolgi podaji sem prišel do udarca in zabili smo gol. Za zmago, pomembne tri točke. Za naše slavje z navijači,'' je za klubsko spletno stran Nkmaribor.com povedal brazilski napadalec in dodal: ''Defendi je imel dober občutek. Že pred tekmo mi je rekel, da bom zabil gol. Ko smo se veselili, sem mu rekel, imel si prav in še ti si mi podal. Izkazalo se je, da je bil odločilen za nove tri točke, ki so imele tokrat še dodaten pomen.''

Žan Majer Marcos Tavares NK Maribor NK Domžale | Avtor: Profimedias Profimedias
Ponosni lastnik novega rekorda je povedal, da tako hitrega gola ni dosegel še nikoli v karieri. ''Še nikdar nisem tako hitro zatresel mreže. Niti v mlajših selekcijah. Zelo sem vesel podatka o rekordu, pri tem pa naj obvelja kot pri vseh drugih številkah. Tukaj se ne želim ustaviti, doživeti želim še več posebnih trenutkov.''

Podajalec za najhitrejši gol Prve Lige TS pa je bil glavni akter tudi nekega drugega dogodka na tekmi z Domžalami, danes poroča Ekipa24.si.

Defendi je posredoval v napadalni akciji gostujoče ekipe in žogo poslal naravnost v enega od varnostnikov ob igrišču. Ta jo je na prvi pogled odnesel brez posledic, nato pa se je začel opotekati, a se je vse srečno končalo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.