Šport > Nogomet
20 ogledov

Varnostniki poškodovali pokal Lige prvakov

Chelsea Liga prvakov Drogba parada London Reuters
Trije varnostniki so se na Stamford Bridgeu želeli slikati s pokalom Lige prvakov, a so to storili tako nespretno, da jim je dragoceni kos kovine padel po tleh in se lažje poškodoval. Pokal je že popravljen, varnostniki pa suspendirani.

Iz Londona prihajajo nevsakdanje vesti o malomarnem ravnanju s prestižno nogometno lovoriko, pokalom Lige prvakov, ki bi bolj sodile v rubriko "saj ni res, pa je". Varnostniki so se na Stamford Bridgeu, kjer domuje Chelsea, fotografirali s pokalom Lige prvakov in ga nehote poškodovali. Vsi trije so bili za kazen suspendirani.

Pri fotografiranju jim je pokal padel na tla in se poškodoval. Trojica ga je sicer postavila na prvotno mesto, vendar je poškodbo na pokalu opazil nekdo od Chelseajevega osebja in zadevo prijavil nadrejenim. Pri padcu se je na pokalu poškodovala ena od ročk.

Po poročanju angleškega časnika Daily Mail so v londonskem klubu pokal nemudoma poslali na popravilo. Ker je šlo za manjšo poškodbo, je pokal že v prvotnem stanju, zoper trojico, ki se je s pokalom fotografirala izven delovnega časa, pa so sprožili preiskavo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.