Šport > Nogomet
24 ogledov

Vedno iste težave Juventusa

Luigi del Neri ne more biti zadovoljen z rezultatom proti Poljakom. (Foto: EPA) Žurnal24 main
Prvo kolo skupinskega dela Evropske lige je za nami. Manchester City je zanesljivo zmagal, presenetljivo pa je to uspelo zagrebškemu Dinamu. Juventus je s poljskim Lechom izvlekel le remi.

Juventusov trener Luigi del Neri je razočaran, ker se je njegovo moštvo proti Lechu iz Poznanja dokopalo le do remija. Meni, da je težava njegovih igralcev v zbranosti. "Ta izid nam bo pomagal, da se zamislimo, kaj delamo narobe in kaj prav. Uspeli smo se izvleči iz težkih položajev, nato pa nam je zbranost popustila, ko bi morali tlakovati pot k zmagi," je prepričan del Neri Del: "Morali bi omrtviti tekmo. Naši problemi ostajajo enaki: ne posvečamo dovolj pozornosti temu, kar počnemo na igrišču. Nasprotnik ni bil kdo ve kako kakovosten, težava so bile naše napake, nismo bili dovolj zbrani."

Verjetno prvi favorit lige Manchester City ni imel težav v Salzburgu. Slavil je z 2:0, po zadetkih Silve in Joja.

Diametralno nasprotno je razpoloženje v zagrebškem Dinamu, ki je z 2:0 premagal Villarreal. "To imajo, ker so prepotentni. Takšnega Dinama ne sme nihče podcenjevati. Če bomo igrali tako, bomo brez težav napredovali iz skupine," je po srečanju vzneseno razlagal Sammir, eden najboljših igralcev tekme. Navijači pravijo, da Dinamo tako dobro ni igral že vse od časov Roberta Prosinečkega in obračuna s Celticom pred 12 leti.

Liverpool je zabeležil zanesljivo zmago proti Steaui iz Bukarešte, Joe Cole pa dosegel prvi zadetek za svoj klub. Roy Hodgson je po srečanju dejal: "Mislim, da je pomembno odločitve sprejemati s pravim razlogom. Ker vemo, da imamo precej igralcev, ki igrajo na več frontah, smo jih želeli tokrat spočiti za naslednjo tekmo." Točke pa so vseeno tu.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.